Inhoud

Besparen op een schilder

Heeft u schilderwerk wat u aan een schilder wilt uitbesteden. De kosten van deze klus zullen erg uiteenlopen bij de verschillende schilders. Heeft u een beperkt budget, dan is er alsnog genoeg keuze tussen de verschillende schildersbedrijven. Wilt u besparen op de kosten van een schilder dan zijn hier verschillende middelen die u kunnen helpen.

In totaal hebben wij 5 super goede tips, die u direct kunt toepassen. U kunt zelf bepalen welke tips u wel en niet kunt toepassen. Maar we hebben het zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat het voor iedereen mogelijk is om een forse besparing te realiseren!

Let niet alleen op de prijs

De kosten van een schilder zijn waarschijnlijk een belangrijke factor. Pas op met het blind staren op de prijs. Want de goedkoopste schilder is zeker niet altijd de beste keuze. De keuze kan beter gebaseerd worden op basis van zowel de prijs als de kwaliteit. Om de kwaliteit te bepalen zullen de referenties u een goede indruk kunnen geven.

Kiest u voor de goedkoopste schilder zonder naar referenties te kijken. Dan loopt u het gevaar dat er slechte kwaliteit geleverd wordt. Is dit het geval dan zullen de kosten enkel maar hoger worden. Of de verflaag heeft een kortere levensduur of het moet direct opnieuw geverfd worden. Als het schilderwerk direct opnieuw gedaan moet worden zijn dit extra kosten die u natuurlijk liever wilt voorkomen.

Makkelijke manier om te besparenZelf de kwast pakken en aan de slag

Er zijn diverse manieren om makkelijk geld te besparen op de kosten van het schilderwerk. Een schilder inschakelen kan namelijk ook door rekening te houden met de volgende 4 factoren. Hierdoor zal de prijs een stuk lager liggen. Deze besparingen zijn dus heel makkelijk te realiseren. Lees ze rustig door en bekijk wat er mogelijk is om direct toe te passen.

Schakel een winterschilder in: Een schilder heeft het in de winterperiode vaak wat rustiger. Hierdoor worden er in de winter lagere prijzen aangehouden. Een winterschilder levert hetzelfde resultaat enkel moet u rekening houden met de agenda van een schilder. Als dit geen probleem is, dan kan hier de eerste besparing worden binnengehaald.

Zoek een schilder uit de regio: Door het hele land zijn er schilders die voor een goede prijs uw klus kunnen uitvoeren. Het beste kunt u een schilder uit de buurt inschakelen. Dit komt door de voorrijkosten die schilders rekenen als ze van ver moeten komen. Deze voorrijkosten kunt u dus makkelijk besparen door naar de beschikbare schildersbedrijven in uw regio te kijken.

Help met de voorbereidingen, neem werk uit handen: Vraag aan de schilder welke voorbereidingen u kunt treffen. De tijd dat een schilder minder aan het werk is, zal direct resulteren in lagere kosten. Het beste kunt u dit met de schilder overleggen, deze zal u vertellen wat u precies wel en niet kunt doen.

Hoe groter de klus, des te groter het voordeel: Hoe groter het oppervlak hoe meer er met de prijs gedaan kan worden. Dus in plaats van schilderklussen op te delen, kunt u beter al het schilderwerk in 1 keer laten uitvoeren door een schildersbedrijf.

De makkelijkste manier van besparen!!

Overduidelijk de makkelijkste manier om snel en veel te besparen moet nog komen. Hierboven staan goede tips die u ook vrij gemakkelijk kunt uitvoeren. Alleen met de volgende tip kunt u tot wel 30% besparen op de totale schilder kosten. Deze besparing is binnen enkele minuten te realiseren. We zullen u niet langer in spanning houden… Door een gratis vergelijking aan te vragen kunt u schildersbedrijven uit de regio naast elkaar leggen. Krijg inzicht van de kosten die de diverse schilders hanteren. Zo kunt u kiezen voor de meest geschikte schilder en tevens tot 30% besparen op de kosten.

De vergelijking aanvragen is geheel gratis en vrijblijvend. Niks te verliezen, enkel maar een hoop te besparen. Vaak zullen de schilders een aanbieding doen die nergens anders op internet te vinden zijn!