Inhoud

Hoe schilders gemakkelijk vergelijken?

Zoekt u een schilder in de regio en wilt u deze gemakkelijk met elkaar vergelijken. In elke regio zijn er diverse, tot wel 100 schilders, actief die kunnen helpen met het schilderwerk. Dit is natuurlijk onmogelijk om allemaal met elkaar te vergelijken en u zult ook elke keer hetzelfde verhaal moeten vertellen. Hier werden wij zelf nogal moe van en hebben een manier bedacht om u de tijd en moeite te besparen.

Vergelijk geheel gratis schildersbedrijven die bij u in de regio werken. Door eenmalig de wensen met betrekking tot het schilderwerk op te geven. Aan de hand van uw wensen gaan wij een aantal geschikte schilders voor u zoeken, vervolgens kunt u zelf gemakkelijk de keuze maken door deze vakmannen naast elkaar te leggen.

Kies voor ervaring en kwaliteit

Vaak word er bespaard op het schilderwerk door dit zelf te gaan uitvoeren. Natuurlijk zal dit een stuk goedkoper zijn. Enkel beseffen mensen niet dat de afwerking niet altijd naar wens is. Op het moment dat u niet tevreden bent over het schilderwerk wat u zelf heeft gedaan, zal er alsnog een schilder worden ingeschakeld. Dit heeft enkel maar negatieve gevolgen op de kosten van de klus.

Het is ook mogelijk om direct voor ervaring en kwaliteit te kiezen. Tijdens het vergelijken is het dan ook belangrijk om niet enkel op de prijs af te gaan. Een goede tip is om naar de referenties te kijken van schilderwerk wat afgelopen tijd door de schilder is verricht. Bekijk de kwaliteit en vraag gerust na wat voor ervaring de consument heeft met het desbetreffende bedrijf. Dit zal u direct een stuk verder helpen en zal de keuze ook een stuk gemakkelijker maken.

Vergelijken van bedrijven

Bespaar op het schilderwerk

Het schilderwerk door een vakman laten uitvoeren brengt kosten met zich mee. Enkel welke prijzen de schilders hanteren lopen erg uiteen. Daarom is het belangrijk om inzicht te hebben in deze kosten. Door een vergelijking kunt u zo namelijk wel tot 40% besparen op de totaalprijs. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de totale kosten, vergelijk deze daarom ook en niet enkel het uurtarief of het tarief per m2.

Door de prijsverschillen tussen de diverse bedrijven, kan er worden gezocht naar de beste prijs/kwaliteit verhouding. Door het dialoog aan te gaan met de schilder, kan je eventueel inzicht krijgen in de kennis waarmee word gehandeld. Want ook kennis draagt eraan bij dat er goed werk word geleverd. Met goed werk kan tevens langer worden genoten zonder regelmatig de schilder terug te moeten laten komen.

Binnen 2 minuten vergelijken

Om het zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben wij een formulier waar u binnen 2 minuten doorheen loopt. Op basis van de wensen die u opgeeft wordt er gezocht naar een geschikte schilder in de regio. Het is dus letterlijk maar 2 minuut werk om meerdere bedrijven te vergelijken. Het is niet meer nodig om aan deze bedrijven afzonderlijk de wensen door te geven.